Често задавани въпроси

Доставка

Каква е цената за доставка?

Цените за доставка са:

  • до автомат на Speedy 3.95лв.
  • до офис на Speedy 4.95лв. 
  • до адрес 6.45лв.

Всяка доставка на територията на България на стойност над 60лв. е безплатна независимо дали е до офис на куриера или посочен от теб адрес.

Начини на доставка

Поръчката ти ще бъде доставена с куриерска фирма Speedy. Имаш право на опция дали да бъде доставена до избран от теб офис на куриера или до посочен адрес в съответното населено място.

Колко време отнема?

Обработването и изпращането на твоята поръчка се случва в рамките на 1 работен ден. Въпреки това в натоварени периоди може да има леки забавяния.


Стандартното време на
доставка отнема 1 работен ден (Speedy стандарт 24 часа).

Мога ли да проследя поръчката си?

В момента, в който заявим поръчката ти към куриера, получаваш имейл с линк към товарителница.

Мога ли да откажа вече направена поръчка?

Може да се свържеш с нас на имейл: team@mysippos.com възможно най-скоро след създаване на поръчката, за да имаме възможност да я отменим. Ако нямаш възможност да го направиш, връщането е безплатно.

Обръщаме внимание, че персонализирани продукти чрез гравиране не подлежат на връщане.

Връщане и замяна

Условия за връщане

За да имаш възможност да върнеш продукт е необходимо той да бъде незползван. Също така трябва да изпратиш продукта в оригиналната опаковка.  В случай на дефект или повреда на бутилката или чашата се свържи с нас, за да го заменим или да ти върнем средствата в най-кратък срок.За да заявиш връщане, просто се свържи с нас.

Продукти, които са персонализирани чрез гравиране според изискванията на клиента не подлежат на връщане.

Период на връщане

Ако при получаване продуктът не отговори на очакванията ти, имаш право да го върнеш БЕЗПЛАТНО в рамките на 30 дни след получаването.

Възстановяване на заплатената сума

Ще ти върнем заплатената сума в 14 дневен срок.


За чия сметка са разходите по връщане или замяна?

Ние покриваме разходите по връщане или замяна на продукт.

Употреба и грижа

Мога ли да почиствам продуктите в съдомиялна?

Не препоръчваме, тъй като с течение на времето има вероятност да се увреди външното покритие.

Могат ли продуктите да се слагат в микровълнова фурна?

Не. Всички Sippos продукти са направени от неръждаема стомана и не е безопасно да бъдат поставяни в микровълнова фурна.

Мога ли да поставя продукта в хладилник или фризер?

Не препоръчваме, а и няма смисъл. Температурата на напитката в чашата или бутилка Sippos не се влияе от външните условия.

Бутилката / чашата за път пасва ли поставки за чаши в колите?

Пасват идеално на повечето размери поставки за чаши. За допълнителна проверка може да видиш точните размери на продукта в продуктовата страница.

Как да почиствам правилно продуктите?

Препоръчваме продуктите да бъдат почиствани старателно с топла вода и препарат за почистване на съдове след всяка употреба и да бъдат съхранявани с непоставена капачка. Добра идея е да се използва тънка четка с дълга дръжка, за да може да се изчисти добре дъното на бутилките.

Не препоръчваме да киснете целите продукти, особено във вряла вода. Може да ги напълните с гореща вода и сапун и да ги оставите да престоят, но самите тях не трябва се киснат в такава вода. Ако все пак държите да ги накиснете , нека е в хладка вода и препарат за съдове за около 5-10 минути, тъй като продължителното киснене може да увреди боята на продукта. 


В случаите когато желаете да направите дълбоко почистване на продукта, смесете 1 част бял оцет, 1 част вода и 1 супена лъжица хлебна сода и напълнете чашата/бутилката с тази смес. Може да оставите да престои за 1 нощ. На следващата сутрин излейте 3/4 от сместа, добавете още 1 лъжица хлебна сода. Изтъркайте с гъбичка за съдове или четка за бутилки. Не използвайте абразивни гъби, четки или тел за съдове, защото ще нарушите покритието на продукта и съответно неговите качества. Изплакнете и оставете да изсъхне. 

Не почиствайте с агресивни препарати. 

Продуктите защитени ли са от протичане?

Термо бутилките и чаши са 100% защитени от протичане.

Термо чашите с дръжка не са. Не ги слагайте в чантата си, докато са пълни.

Доживотна гаранция

Какво представлява доживотната гаранция?

Ние от Sippos сме убедени в качеството на нашите продукти и стоим зад всеки един от тях. Те са произведени по най-високите международни стандарти. Затова предоставяме лимитирана доживотна гаранция, която включва всички производствени дефекти. 

Какво покрива гаранцията?

Гаранцията покрива дефекти в материалите, изработката и качеството на продуктите.

1. Счупени или течащи капачки: Ако получиш продукт със счупена капачка или тя се счупи по независими от теб причини, ние с радост ще я заменим. Капачките на бутилките са 100% защитени от протичане, докато тези на чашите не са. При тях има малка вероятност да протекат.

2. Загуба на изолационни способности: Ние заставаме зад вакуумната технология на нашите продукти за целия период на използване. Дефектите в изолацията са много редки, но въпреки това е възможно да се случат при производството или от силен удар при доставка. Ако забележиш нагряване на външната стена на продукта или значителна разлика в запазването на температурата спрямо заявените от нас стойности се свържи с нас и ние при нужда ще заменим вашия продукт. Имай предвид, че тестването на температурната изолация в домашни условия не е особено ефективна, тъй като има много променливи, които оказват влияние.

3. Увреждания и драскотини при доставка: Ако продуктът ти бъде доставен с дефекти, причинени от доставката, просто се свържи с нас.

Ако използваш продукта, няма да имаме възможност да ти го заменим. 

Какво не покрива гаранцията?

Гаранцията не покрива щети в резултат на нормално износване на продукта като: драскотини, следи от изпускания, наранявания или умишлена повреда.

Информация за продуктите

От какво са направени продуктите Sippos?

Термо чашата и бутилка Sippos са направени от висококачествена, 18/8 неръждаема стомана за хранителни цели. Този материал е силно устойчив на ръжда. Освен това се рециклира изключително лесно, за разлика от пластмасовите продукти.

Логото е направено чрез лазерно гравиране, за да не се отлепи никога и да изглежда стилно.

Къде са произведени продуктите?

Продуктите се произвеждат по най-високите международни стандарти от наши партньори в Китай. 

Продуктите Sippos BPA free ли са?

Абсолютно! Всички продукти са BPA Free и отговарят на най-високите стандарти на Европейските регулатори. Ние избираме само най-висококачествените материали, за пълна безопасност при употреба.

Продуктите ви екосъобразни ли са?

Да. Термо чашите и бутилките за вода са произведени от изцяло екосъобразни материали. Тяхното предназначение е да заместят пластмасовите бутилки и чаши. Колкото по-често и по-продължително бъдат използвани, толкова по-благоприятен ефект имат.

Как са опаковани продуктите? Опаковката екосъобразна ли е?

Нашите опаковки са направени от 100% рециклирано микровелпапе. Те са напълно рециклируеми и биоразградими. За уплътнение използваме шредирано велпапе, което е екологично чисто. Употребата му дава втори живот на кашоните и кутиите от велпапе. За залепяне използваме хартиено тиксо или хартиени стикери. Те са биоразградими, безопасни за природата и позволяват рециклирането на кашоните без да се налага тяхното отстраняване.

Как работят термо продуктите Sippos?

Благодарение на висококачествената вакуумна технология, тройна вакуумна изолация (чашите) и двойна вакуумна изолация (бутилките), продуктите Sippos имат способността да запазват течностите горещи или студени за дълги периоди от време.

Наистина ли продуктите ви не се изпотяват?

Да. Благодарение на висококачествената вакуумна технология, температурата на течностите не се предава към външното покритие, което води до липса на изпотяване.

Не можеш да откриеш това, което търсиш? Свържи се с нас.